"Ha azt akarod látni, hogy a dolgok megváltozzanak az életedben, változtasd meg a dolgokat az életedben"

Csodára lenne szükség? Jó lenne tudni, mi a siker és a boldogság titka? Szeretetre vágysz? Szeretnél hinni egy jobb jövőben?

Nos, akkor itt az ideje,

..., hogy adj egy esélyt a gondolataid erejének, hiszen kizárólag így vagy képes megváltoztatni a saját helyzetedhez fűződő viszonyodat. Minden célkitűzésünk sikere vagy sikertelensége először a fejünkben dől el. A szokásostól merőben eltérő megközelítési módszer alapja, hogy a jelenlegi életünk, azaz minden, ami körülvesz bennünket, az eddigi gondolataink eredménye. A jövőnket a mostani gondolatainkkal teremtjük meg – akár jó, akár számunkra rossz dologról legyen szó

..., hogy elengedd félelemmel teli gondolataidat, a jövőtől való félelem érzését, és másképpen cselekedj, mint ahogyan eddig! Nem a biztonságod elengedésére van szükség, hanem arra, hogy megtanulj energiákat felszabadítani, használni, korlátokat ledönteni, amelyek akadályoznak a félelemmentes, boldog, bőséggel teli életed megteremtésében!

Szükséged van valamilyen támaszra, útmutatásra?

Két segítség is kínálkozik a számodra:

Az amerikai sikerkovács, Kevin Trudeau egy ingyenes, 14 részes cd sorozat keretében tárja fel a titkot, hogy miért is nem működik az emberek legnagyobb részének a vonzás törvénye, vagy a Titok című könyvben olvasható információk.

Én pedig - megtörtént esetek bemutatásával - a tudatalattiban rejlő titkokat tárom fel előtted, vagyis azt, hogy a gyerekkorban elszenvedett fájdalmak milyen módon akadályoznak abban, hogy az életed minden területén boldog legyél.

 A  problémáidra van megoldás, nem vagy egyedül: közösen felkutatjuk a tudatalattiban rejlő okot, amelyik az útjában áll a harmonikus élet megélésének.

Ha Neked is vannak ilyen problémáid, nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi űrlapot:

Ez a videó tudományos bizonyítékul szolgál arra, hogy a gondolatainknak és a hatásuk nyomán kialakult érzelmeinknek milyen hihetetlen teremtő ereje van:

 

Komment a cikkhez


+ 5 = tizrnnégy


Copyright © 2011 - Mindenamiegeszseges