A nőkről

nökhöz A "Mesél(j) a nőkről" című rovatban szereplő interjúk kizárólag férfiakkal készültek, olyanokkal, akik ismertek és népszerűek a nők körében. Beszélgetőtársaim vallanak a magánéletükről, a munkájukról, hitvallásukról, családjukról, az általuk kedvelt nőideálról, szerelmeikről, kapcsolataikról, arról, mit értékelnek a szebbik nemben, és melyek azok a tulajdonságok, amelyeket nem szívelnek.

Mélyinterjúkról van tehát szó, amelyek tükrözik az interjú alanyok viszonyát az élethez, a sikerhez, a nőkhöz, kiderül a beszélgetésekből, mik a gyengéik, hogyan hódítanak, és ők hogyan hódíthatók meg.what do You think about this...

Beszélgetőtársaim között neves emberek, élsportolók, edző, színész, zenész, valamint olyan ismert személyiségek szerepelnek, akik a magánéleti férfi-nő viszonyon túl életük más területén kívül is kötődnek a női nemhez (genetikus-nőgyógyász, balett-táncos, festőművész).

Tizenegy interjút olvashatnak, amelyek a mai magyar férfitársadalom aránylag széles spektrumát ölelik fel az intellektuális, életkori, valamint foglalkozásbeli különbözőségeik miatt, ám - érdekes módon -, a rólunk, nőkről alkotott elképzeléseik valamiképpen mégis hasonlóak...szivecske

Vajon mi, nők, tudjuk-e, hogy a férfiak számára milyen az ideális nő? Azt gondolom, ha tudnánk, nem lenne annyi veszekedés, párkapcsolati probléma, válás.

Elhatároztam megkérdezem azoktól, akik ebben a legilletékesebbek, mondják el a férfiak, milyennek is szeretnének bennünket látni. Feltettem a kérdést sportolóknak, művészeknek, és a válaszokat most átnyújtom önöknek, hátha segít kicsit közelebb jutni a gondolkodásukhoz, ha tetszeni szeretnénk nekik.

Comments are closed.


Copyright © 2011 - Mindenamiegeszseges