Gyümölcs-, és zöldségkrisály esszenciák

cékla2remek

Elveszettnek érzi magát a roppant vitaminkínálat láttán? Nem tudja, minek alapján döntsön?

Nos, ezt a gondját is megoldják a különféle gyümölcsök és zöldségek víztartalom nélküli aktív kristályporai! Természetes formában tartalmazzák ugyanis a vitaminokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat, egyéb fontos tápanyagokat, és mindent, ami a zöldségekben és gyümölcsökben értékes.

Ráadásul a kristálycukorhoz hasonló halmazállapota miatt a gyerekek is élvezettel fogyaszthatják - így az egész család vitaminszükséglete egy csapásra megoldható - csak adagolás kérdése!

Az ellenőrzött ÖKO gazdaságokból származó nyers gyümölcsöket és zöldségeket a Dr. Papp László és kutatócsoportja (Központi Élelmiszer Kutató Intézet) által kidolgozott technológiával, a világon egyedülálló know-how alapján kristályosítják. Évekig biztosítható így a gyümölcsök és zöldségek frissessége - pasztörizálás vagy tartósítószerek nélkül!

sárgarépa5

Ha Ön szeretné megóvni családját a tartósítószerektől, színezékektől, adalékanyagoktól, íz-fokozóktól, szintetikus vitaminoktól, mesterséges édesítőktől, és egyéb káros anyagtól, a gyümölcs-, és zöldségkristály készítmények mentesek ezektől! A világon egyedülálló kristályokkal lehetségessé vált, hogy valóban tiszta zöldségekhez és gyümölcsökhöz juthassunk!

Élelmiszernek minősülő készítmény!

Átlagban 20 dkg gyümölcskristály előállításához 6-8 kg gyümölcsöt használnak fel, éppen ezért egyetlen teáskanálnyi adagban az eredeti gyümölcs tartalmának többszöröse található! Fedezi az egész napi vitamin-, és ásványi anyag szükségletünket!

Komment a cikkhez


hat × 9 =


Copyright © 2011 - Mindenamiegeszseges